Me and Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…from my last post sy dah share bagaimana sy mule “terjebak” dgn Shaklee dan bagaimana ia membantu sewaktu sy mengandung, bersalin and especially after i went back to work.

Mengapa sy memilih Shaklee?
Pertama, ianya SELAMAT kerana lebih daripada 80.000 ujian kualiti dijalankan ke atas produk2 Shaklee setiap tahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan yang sebenar. Shaklee juga menjalankan lebih daripada 350 ujian ke atas setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya.
Kedua, ianya BERKESAN kerana bahan2 yang digunakan adalah bahan semulajadi yang paling halus dan tulen dan disokong oleh bukti kajian sains dan makmal yang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan
Ketiga, ianya SEMULAJADI kerana Shaklee menghasilkan produk mesra alam yang benar2 selamat. Mereka juga merupakan peneraju dalam pergerakan alam sekitar dengan mengamalkan perniagaan yang mesra alam

Kini selepas beberapa bulan mengamalkan pemakanan supplemen Shaklee, sy kini merupakan SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR.
Harapan dengan menyertai Shaklee, sy dapat berkongsi pengalaman sy bersama supplemen Shaklee dengan lebih ramai orang lagi di luar sana agar kita semua dapat menikmati kesihatan yang baik dan able to Live Life Healthy.

Syahida Ismail [Syida]  
Shaklee Independent Distributor [ID No : 891103]
019-6233691| 0390829640| syazidah@gmail.com

Reply

CommentLuv badge